Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Soveltamista Reverse Engineering muotin valmistus

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Sep 28, 2016
Source:

Käänteinen suunnittelu työtä voi olla vaativampi kuin ylhäältä alas-design. Ennen tuotteen suunnittelusta on yritettävä ymmärtää alkuperäisen mallin suunnittelusta, tämän perusteella ehkä myös, korjaamaan tai korjaavia alkuperäinen malli. Jotenkin käänteinen suunnittelu on myös redesign prosessissa. Ennen kuin aloitat käänteinen suunnittelu, on tehtävä huolellinen analyysi osia, jotka erityisesti huomiota seuraaviin seikkoihin:

(1) Määritä yleinen ajatus suunnittelu, tehdä systemaattinen analysointi työkappaleen malli. Mallin pääasiassa jakaa useita ominaispiirteet alue päätteli yleisesti ajatellut suunnittelu, ja löytää vaikeus, suorittaa tietää melko hyvin käytännössä.

(2) millainen kaareva pinta perusrakenne malli, jotka liittyvät asianmukaisen suunnitteluohjelmistot valinta ja määrittäminen ohjelmistomoduulien kuntoon. Vapaamuotoinen pintaan, kuten auto, moottoripyörä #39; s sisä- ja sisustus yms kattaa osia pitää yleensä hyväksyä säätää kätevästi käyrä ja pinta moduuli; Peruskoulun analyyttinen kaareva pinta osia koneen, sylinteri, kartio pinta ei ole tarpeen, koska niiden mitan mukaan tiedot voi ilmeisesti tietää, että se on kone tai lieriöpinta.

Itse asiassa, joissakin sarakkeissa, kupera foorumi on ominaista kun ääriviivat on todettu, koko mittauksen yksikön malli oli yhdistetty skannaus tietoja. Valitse jokin kartoittava pisteisiin tai viivoihin, joiden laatu on parempi.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.