Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Mittaus virhe CMM (II)

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Jan 03, 2017
Source:

1. ympäristön lämpötila

Pituus mitataan virhe E ja havaitsee virheen R on edellytyksin säädetään ennen toimitus, joka tunnetaan myös nimellä perus virhe virhe. Ensimmäinen askel ympäristöolosuhteet on lämpötila. Ympäristö vaadittu lämpötila on 20 ° C ± 2 ° c ympäristön lämpötila edellyttää paitsi CMM, itse myös osat testataan olla vakaa. Koska vaikuttaa lämpötila metallimateriaaleista tuottaa lämpöä pilssien kylmä kutistaa, joten eri lämpötiloissa pituus ei ole sama.

2.Environmental kosteus

Kosteus olisi valvottava rajoissa 35 ~ 65 %, kosteus ei vaikuta vain virhe, mutta myös tulee vakavasti vahinkoa sähkölaitteet CMM yms osat. Asenna ilmankuivaaja CMM huoneessa ja yhdistää sitä ympäristön kosteuden. Jos kosteus on liian pieni, joka on alle 35 prosenttia, se on tarve lisätä kosteutta on hieman yli 35 prosenttia.

3. paine

Uudelleenluokituspvk käyttöehdot koordinaatti mittauskone paine on saavutettava tietty arvo. Koska kaikki Ilmastointi laakeri CMM kaasun laakeri, matala ilmanpaine vaikuttaa vakavasti virhe. Jotkut käyttäjät ymmärtävät tämän ei riitä, lman kompressori station tuloilman esittänyt tehdas, joka johtaa ilmaa on erittäin vakaa.

4.Sähkömagneettinen

Sähkömagneettinen vaikuttaa sähkölaitteiden koordinaatti mittauskone koska Sähkömagneettinen kenttä on muuttunut paljon, jotka tekevät koordinaatti mittauskone tuottaa sattumanvaraisesti satunnainen virhe. Siksi ei ole mitään transformers, sähköinen kipinä työstökoneet, taajuus vastus, kaarihitsaus, seam hitsaaja kuten voimakkaat sähkömagneettiset kentät, magneettikentän ja muiden laitteiden lähellä koordinoida mittaus konehuoneessa.

5. tärinä

Onko joitakin tärinä lähde, se voi myös tehdä CMM virhe ja jos tärinä lähde on erilainen, virhe on erilainen. Siksi tarvitaan, että ei ole Tärinä-koneen, lävistys kone ja muut vahva lähde laitteet.

6. valo

Valo on myös kysymys ympäristönsuojelija kuume, joka helposti huomiotta ihmisiä, varsinkin ilman lämpöä turvaamista koskevat toimenpiteet Windowsin, mittaus huone rakennettiin kahden viereisen seinän kulmassa. Auringonvalossa se tekee lämpötila eri tietokone huoneessa, jossa mittaus virheen. Valot huoneessa donand #39; t olla liian lähellä yksi osa koordinaatti mittauskone.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.