Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

3D ulotteinen mittaaminen työkalu, (I) kehittäminen

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Oct 20, 2016
Source:

Tieteen ja teknologian nopea kehitys monilla aloilla yhä ehdotetaan vaatimukset mitata kokoa ja muokata parametri työkappaleen. Tällä hetkellä vaikka ihmiset onnistuneet kehittämään monenlaisia menetelmiä ja välineitä, niissä rajoittaminen kustannukset, mittausalue ja tarkkuus jne., jossa canand #39; t tarpeisiin tieteen ja teknologian kehitys. Alla ovat edut ja haitat 3D Mittaileva koristella.

A. Yhteystiedot mittaus

a. CMM

Kolme kolmiulotteinen yhteystiedot mittausmenetelmä on kehitetty perinteinen anturi tyyppi. Nykyäänkolme koordinoida mittaus machine(CMM)on onnistunut malli, menetelmä ja siinä käytetään pääasiassa 3D-työkaluja. Kolme koordinoi mittaaminen machine on eräänlainen monitoiminen mittauslaitteiden paitsi eräänlainen tarkka vahva kattava geometrinen mittalaitteita. Se on tarkkuus koneet, precision suunnittelu, sähkötekniikkaa, tietotekniikka, ohjelmistotekniikan ja korkean teknologian perusteella.

Kolme koordinoi mittaaminen machine muodostuu yleensä perusrakenne, mittauslaitteiston, valvontajärjestelmä,koetin järjestelmä, laite, tietokone ja päätelaitteiden, kuten tulostimet ja displayer. Heidän suhteensa on alla.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.