Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Mittaus tulevaisuudessa kehityksen

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Nov 28, 2016
Source:

Mittaus on ikivanha ja kehittyvien yritysten, se on kehitetty yhdessä sosiaalisen tuotannon ja tieteen teknologian kehittämiseen. Samalla se merkitsee tason nykyaikaistamiseen maan mitata työtä. Mittaus WC on tapa parantaa taloudellista hyötyä teollisuusyritysten ja on myös vakuutuksen tuotannon ja tuotteiden laadun parantamiseksi.

Kaupungissa taloudellisen toiminnan, yli 80 % teollisuustuotannosta voi toteutua vasta mittaus, mittaus teollistuneissa maissa osuus on 4 % ~ 6 % bruttokansantuotteen (BKT) mittaus on "Silmä" teollisen tuotannon. Viimeisten 25 vuoden aikana, laser 3D-skanneri ja optinen teknologia mittaustekniikka saada nopean kehityksen. Näin ollen tässä kentässä ymmärtää uusien ominaisuuksien, joka parantaa valmiuksia laadunvalvonta ja testaus. Uusi kehitystyötä johtaa myös muuttaa valmistusprosessia.

Metrologian testaus työ siirtyy laboratoriossa tuotantotilat. Tämä muutos avain on siirrettävyys, helppokäyttöisyys ja joustavuus laitteita. Lisäksi mittaus toteutetaan osalta ilman ihmisen apua, valmistusprosessin voi korjata itse automaattinen mittaus tulosten mukaisesti.

Koskamittauslaitteeton yhä enemmän lähellä tuotantotilat, se on yksinkertaisuus ja helppous käyttää, joka voi tehdä valmistajan testata osia. Tarkastus- ja laadunvalvonta osia ei ole enää samaan aikaan, siitä tulee olennainen osa valmistusprosessia. Mittaus suorittaa useita kertoja valmistuksen, on siis useita mittauksia ennen Varaosat koostuu.

Nyt enemmän ja enemmän toimijoiden on suorittaa laadunvalvontaa ja testata suoraan tuotantotilat. Joten mittauslaitteisto on intuitiivinen ja helppo käyttää ja ymmärtää. Osaamisen tasoa ja tarvita ammatillinen vähenee.

Tulevaisuudessa ihmisen toiminnan korvataan automaattisen mittauslaitteiston. Koska ohjelma on todennäköisesti laadunvalvonta ryhmä painajainen heti, ne olla halukkaampia hyväksymään joustava ja intuitiivinen ohjelmisto- ja integraatio. Lopussa päivän, se vain vähän yksinkertainen, siksi robotti voi erota tietueet ja jatkaa polku ohjelmointi.

Lopuksi älykäs mittaus on täydellinen suunnanmuutos valmistusprosessin. Pitää keskuspaikkanaan model after automaattinenmittauksen ratkaisu, valmistusprosessi ymmärtävät automaattisen korjauksen. Tämä käsite onkin monia futuristit yhteinen halu.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.