Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Ero CMM ja normaali mittaus (II)

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Oct 17, 2016
Source:

Virheen liittyy tosiasialliset tekijät muutoksista mitattavan elementtejä. Koska benchmark todellisia osia on myös muotovirheen, siksi se on simuloida tavanomaisten mittaus benchmark tekijöitä, jotka yleensä käyttää pinnan muoto on tarpeeksi.

Kun käytetäänkolme koordinoi mittaaminen machine, meidän tarvitsee vain mitata useita koordinoida pisteitä työkappaleen rinnakkain virhe on laskettava tietokone sitten. Mittaus tarkkuus riippuu CMM tarkkuutta, sillä ei ole mitään tehdä esineitä paikka, niin sitä enemmän lähellä todellista tilannetta osat testataan.

Pintojen mittaaminen voidaan jakaa kahdenlaisia: yksi on mitattu pinta muoto tiedossa, sitten arvioida todellinen pinta, itse asiassa se vaatii usein mitata kaareva pinnan virhe; Toinen on teoria kaareva pinta muoto on tuntematon, mukaan aitoon mitattuun dataan sopivaa teoria pinta. Sopimuksenvaraista menetelmää käytetään pääasiassa ensimmäinen sellainen mittaus.

Mittauksen aikana käyttämällä CMM vain tarvitsemme sijoittaa osia testata workbench, oikea sijainti ja linjaus, mitata useita kohtia manuaalinen mittaus-tilassa, ja vertaa mitattuja tuloksia teoreettinen ääriviivat.

Perinteinen mittaus menetelmä on huono toistettavuus paitsi mittaus tehottomuuden. Kolme koordinoi mittaaminen machine on vaikeampi hallita kuin perinteiset mittauslaitteita, mutta se voidaan mitata geometria koko ja muoto samaan aikaan. Mittaus sijainnin virhe ei tarvitse käyttää ylimääräisen laitteen simulointi benchmark. Lisäksi CMM onkorkea mittaustarkkuusja mitataan tehokkuutta, mikä on valmistus testi.


Ilmoita mikäli mitään quesrions tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.