Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Yleisimmät käytetyt materiaali CMM

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Feb 20, 2017
Source:

Kun kehitystä CMM (CMM) tekniikka, CMM on yhä laajalti käytössä. Koska rakenne ja materiaali CMM on suuri vaikutus tarkkuuteen, se tulee yhä erittäin tarvitaan. Seuraavassa on joitakin yhteisiä rakenteellisia materiaaleja.

1. Valurauta

Valurauta on eräänlainen yhteinen käytettyjen materiaalien, käytetään pääasiassa pohjan, liuku- ja liikkuvan opas, pylväät, tuki, jne. Se on etu pieni muodonmuutos, hyvä kulutuskestävyys, helppo käsittely, alhaiset kustannukset, lineaarinen laajeneminen on eniten lähellä on kerroin osien (terästä), on alussa käytettyjen materiaalien. Joissakin mittauskone edelleen pääosin käyttävät valurautamateriaalien. Mutta sillä on myös haittoja: valurauta on altis korroosiolle ja kulutuskestävyys on alhaisempi kuin graniitti, sen lujuus ei ole korkea.

2. Steel

Terästä käytetään pääasiassa kuori, tukirakenne, ja jotkut mittaus koneen alustan käyttää myös terästä. Yleensä hyväksyy vähähiilisen teräksen, ja sen on oltava lämpökäsittely. Etuna teräs on hyvä jäykkyys ja lujuus. Sen vika on helppo muodonmuutos, tämä johtuu siitä, että teräksen käsitellyt jäännösjännityksiä sisällä julkaisu johtavat muodonmuutoksen.

CMM

3. Graniitti

Graniitti on kevyempi, raskaampaa kuin alumiini, se on yhteinen käytetty materiaali. Tärkein etu graniitti on pieni muodonmuutos, hyvä vakaus, ei ruostetta, helppo tehdä graafinen suunnittelu, tasaisuus, helppo saavuttaa korkeampi alusta kuin valurautaa ja tuotantoon soveltuvat korkean tarkkuuden opas. Nyt monet CMM hyväksyy tämän materiaalin, työpöytään, silta runko, akselin ohjauskiskon ja Z-akselin ympäri, kaikki graniittia. Graniitti voidaan tehdä työpöytään, neliö, pylväs, palkki, opas, tukea, jne. Johtuen pienestä lämpölaajenemiskerroin graniitti, se on erittäin sopiva yhteistyötä ilma-vaahdottamalla ohjauskisko.

Graniitti on myös olemassa joitakin haittoja: vaikka se voi tehdä ontosta rakenteesta liittämällä se on monimutkaisempi; Solid rakentamisen laatu on suuri, ei ole helppo prosessi, varsinkin ruuvin reikä on vaikea prosessi, maksaa paljon korkeampi kuin valurautaa; Graniitti materiaali on terävää, helppo romahtaa, kun karkea työstö;

4. Keraaminen

Keraaminen on kehittynyt nopeasti viime vuosina. Se on keraaminen materiaali puristamisen jälkeen sintrauksen, hionta. Sen ominaisuus on huokoinen, laatu on kevyt (tiheys on noin 3 g / cm3), korkea lujuus, helppo käsittely, hyvä kulutuskestävyys, ei ruostetta, sopii Y-akselin ja Z-akselin opas. Puutteet keraamiset ovat korkeat kustannukset, teknologiset vaatimukset on korkeampi, ja valmistus on monimutkaista.

5. alumiini

CMM pääasiassa käyttää lujaa alumiiniseosta. Se on yksi nopeimmin kasvavista viime vuosina. Alumiini etuna on keveys, lujuus, pieni muodonmuutos, lämmön johtuminen suorituskyky on hyvä, ja voidaan suorittaa hitsaamalla, joka soveltuu mittaamiseksi koneen monista osista. Lujien alumiiniseos on tärkein trendi nykyisestä.


Ilmoitathan meille, jos jokin questiona tai neuvoja

Sähköposti: overseas@cmm-nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.