Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Paineen vaikutus lentoliikenteen merkitys CMM.

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2016
Source:

1. paine

Normaali työpäivän paineita ilman väliä air laakeri ja opas rautateiden paksuus on kiinteä, joilla varmistetaan hyvä toistettavuusCMM. Jos tuloilman paine vaihtelee, Ilmastointi laakeri valmiiksi kiristämällä voimaan muutos johtaa vastaavasti muutos inter kalvo tilaa. Kun inter kalvo tilaa on hyvin pieni, ei kitkaa Ilmastointi laakeri ja terälaippa, jotka voivat aiheuttaa suhteellisen kitkaa Ilmastointi laakeri ja kiskon koneen käydessä. Se voi jopa vakavasti aiheuttaa naarmuja kiskon ja influent koneen suorituskykyä.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. tasapaino pullon vaikutus

Tasapaino sylinterin käytetään tasapainottamaan Z-akseli. Kun Z-akselin painovoima on vetovoimaa syntyy sylinterin ilmanpaine, Z-akseli pitää tasapainoa. Kun sylinteri vetovoima on pienempi kuin painovoima, koko tasapainojärjestelmä on riistäytynyt käsistä. Z-akseli sekä anturin pää putoaa alas. Se voi vahingoittaa anturin ja Z-akseli. Siksi hyvin takaamiseksi paineilmaa oikeanlainen CMM.

 3D Measuring Machine

VaikkaYrityksemmeon ottanut eri valvontatoimien paineilma-paine vaihtelu negatiivisen tuloksen takaamiseksi, että voit käyttää CMM yleensä ota tiukasti valvoa CMM ilmanpaine.Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.