Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

CMM ja koneautomaation välinen suhde

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Jan 05, 2017
Source:

Nykyinen kaupallinen kehitys erityisesti teollisuuden kehityksen tulevat uudelle aikakaudelle, aikakausi on tarjonnut laajan ja lupaus tulevaisuuden teollisuuden, erityisesti alan koneautomaation sai suurta kehitystä.

Koneautomaation tässä vaiheessa merkittävä palvelu tehosta voittaa lisää varallisuuden kertymistä yrityksille, vähentää huomattavasti enterpriseand #39; s pääomasijoituksia samaan aikaan. Mutta koneautomaation, mitä he tarvitsevat on korkeamittauslaitteiden tarkkuusvarmistaa työn laatu ja tehokkuus mekaaninen joka parempaa palvelua yrityksen kehitys ja.

Koordinoi mittaaminen machine(CMM)on tarkat mittaukset, täyden valikoiman testausta, testituloksia ja muita etuja vakauden. Joten se paremmin tarpeisiisi yritysten automaatio. Voin myös vakuuttaa laatu koneautomaation ja tehokkaan työn tulokset yrityksen kehityksen laatua ja teollisuuden tuotekehityksessä tarkkaan mittaukseen. Edistää tervettä kehitystä teollisuuden samaan aikaan, CMM ja koneautomaation täydentäviä suhde on tärkeää.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:Overseas@CMM-Nano.com


Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.