Etusivu > Uutiset > Sisältö

Koordinaattimittarin käyttöönotto

Nano (Xi'an) Metrologia Co., Ltd | Updated: Nov 23, 2017
Source:

Koordinaattimittalaitteen kehityksen mukaan edistää teknologian kehittämistä ja instrumentin kehitystä eri tavoin. Koordinaattien mittauskone pystyy paremmin saavuttamaan kehityksen pitämällä kehityksen keskipisteenä ymmärtääkseen myös koko kentän arvoa.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Ammattimaisen mittausohjelmiston avulla voimme arvioida lomakkeen ominaisuuksia näiden pisteiden kautta ja laskea sen koon ja sijainnin. Koordinaattimittalaitetta voidaan käyttää erottelupisteen tietojen keräämiseen samankaltaisen liipaisuanturin menetelmän avulla. Kolmiulotteisen mittauslaitteen skannausanturilla on hyvä luonnollinen taajuus, sillä ei ole moottoria tai mekaanista rakennetta, joka sopii suuren nopeuden skannaukseen. Suuri tarkkuuserotus optinen skannausanturin mittausjärjestelmä voi suoraan heijastaa anturin poikkeamaa paremmalla tarkkuudella ja nopealla dynaamisella vasteella.

Koordinaattimittalaitteessa on monenlaisia ​​konfiguraatioita ja ratkaisuja korkean tarkkuuden skannausanturille, jota voidaan soveltaa eri kokoluokkiin ja kokoonpanoihin CMM. Suuri tarkkuus jatkuva skannauspää soveltuu hyvin laatikon ja monimutkaisen muotoisen työkappaleen suurta nopeutta kuvaavaan muotoon.


Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.