Nopea videomittauslaite, pinnanmittauslaite, 3D Optinen pintatarkkailukone

Nopea videomittauslaite, pinnanmittauslaite, 3D Optinen pintatarkkailukone

1.Multi-kierteinen laskenta, suuri laskentataajuus.
2.Tarkista pääsy osapuolten pintaan pilkkopatsaan
3.Kulttuuristen pyhäinjäännösten skannaus ja 3D-näyttö

Product Details


A. Sovelluksen soveltamisala

Käänteinen suunnittelu : Nopea pääsy osapinnan pisteiden pilkkopatsaaseen, rakentaa kolmiulotteinen matemaattinen malli, jotta saavutetaan tuotteen nopea suunnittelu.

Tuotteen testaus : Tuotantolinjan tuotteiden laadunvalvonta, muodon ja asennon koon havaitseminen, soveltuu erityisesti nopean ja tarkan havaitsemisen monimutkaisiin kaareviin pintoihin, voi havaita valukappaleita, oikosulkuja, leimauksia, muotteja, muovia, puuta ja muita tuotteita.

Muut sovellukset: Kulttuurihistorialliset skannaus ja 3D-näyttö, epänormaali hampaan korjaus, plastiikkakirurgia ja yläpinnan toiminta.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Tuoteteknologiaetu

Kehittynyt ydintekniikka : Kansainvälisen edistyneen heterodyne-monitaajuisen vaiheensiirron optimaalinen 3D-optimointitekniikka, valtaosa esineistä, joissa ei ole pinnan suihkutuskäsittelyä, voidaan suoraan skannata ja pystyy skannaamaan värikkäitä, jopa mustia esineitä.

Korkea mittausnopeus: monisäikeinen laskenta, suuri laskentanopeus. Yhden skannauksen laskentavaika on 2 ~ 4 sekuntia, mikä voi saada 1,3-4 miljoonaa pistettä.

Mittausleveys on säädettävissä: Käyttäjän vaatimusten mukaan yksi tai useampi objektiivin ryhmä, joka pystyy saavuttamaan erilaisia mittaustasoja, on yksi mittausleveys: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Automaattinen ompelu: Globaali sovitus skannausprosessin, automaattisen silmukoituksen, tukemalla maamerkin ja mitatun työkappaleen ominaisuuksien yhdistämisen.

Valitse skannaus: Skannaa tehokkaasti, tukee manuaalista valintatutkimusta, parantaa skannausnopeuden tehokkuutta ja jälkikäsittelyä.

Väriskannaus: skannaamalla objektien 3D-muoto voi samalla skannata ja lähettää tekstuuritiedot.

Runsaasti jälkikäsittelytoiminto: kohinavaipun optimointi melun vähentämiseen, sulamispisteen pilkkoutuminen (poista päällekkäinen pinta), pistepilvi automaattiset jälkikäsittelytoiminnot, kuten täyttöreiät, kolmio.

Rich Analysis -toiminto: pistepilvialueella, erilaisilla koordinaattimuunnoksilla, elementtien asentamisella, kaikentyyppisellä kulma- ja koonmääritysfunktiolla.

Suorita erilaisia datanlähtöliittymiä: pistepilvi (ASC, IGS), kolmikulmaverkko (STL), tekstuurikartta (OBJ).

Kattavat tiedot: Onko optinen koettimen toiminta, se voi olla kätevä harjalla, reikäkohdan mittaus.

Tuotteen suorituskyky on vakaa: kotona ja ulkomailla kymmenet käyttäjät ovat vahvistaneet sen suorituskyvyn olevan vakaa. Mukaan lukien useita kotimaisia sotilashenkilöitä (Kiinan lentokoulutuksen akatemia, Kiinan lentokoneen voimakkuus, komposiittimateriaali, 43 tutkimuslaitosta jne.); Euroopan ja Yhdysvaltain yliopisto (NEWCASTLE-yliopisto, Glasgow-yliopisto, Purdue-yliopisto jne.), Kotimainen yliopisto (Tsinghuan yliopisto, Harbinin teollisuusyliopisto, Nanjingin aeronautiikan ja astronautikon yliopisto jne.).

Tekninen tuki: Riippumaton tutkimus ja kehitys, mukautettu kehitys on joustavaa; Vahva huipputason teknisen tiimin tutkimus ja kehittäminen tarjoamaan sinulle kattavia ratkaisuja ja teknisiä ohjeita.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Parametrit

TYYPPI

XTOM


Mittausalue

400mm * 300mm

Mittausparametrit

Mittaustarkkuus

0.01mm

Pistepiste

0.2mm

Mittausetäisyys

850mm

Mittaussyvyys

> 300mm

Kameraparametrit

alkuperä

Saksa

Määrä

2

Liitäntätyyppi

Gigabitin verkkoon

Kamerapikselit

2,3 miljoonaa pikseliä ( 1920 pikseliä × 1200 pikseliä )

Linssin polttoväli

25mm

D. Työympäristö

- Varmista laitteiston tarkkuus ja luotettavuus laitteen mittaamisessa.

- Teho: AC 220V plus tai miinus 10% 50Hz + + 2% (luotettava maadoitus);

- työskentelylämpötila: 0 ℃ -40 ℃;

- Kalibrointilämpötila: 20 ℃ ± 2 ℃;

- suhteellinen kosteus: ≤ (70 ± 10)%;


Yhtenä johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista korkean tarkkuuden videomittauslaitteistosta, pintasensuuntausmittauskoneesta, kolmiulotteisesta optisesta pintatarkkailusta, se odottaa sinua.
Feedback
Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota meihin yhteyttä
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an, Shaanxi, Kiina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologia Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.